Tapahtumat

PRO WESTEND RY:N 75-V JUHLA HAUKILAHDEN PAVILJONGISSA 13.2.2016

 

Yhdistyksen vuosijuhlia vietettiin lämminhenkisessä ja hauskassa juhlassa Haukilahden Paviljongissa. Tilaisuus oli loppuunmyyty ja paikalle saapui n. 120 westendiläistä. Illan ohjelmaan sisältyi mm. Kaupunginjohtajan tervehdys ja Valtiovarainministeri Alexander Stubbin juhlapuhe sekä paikallisen a cappella orkesterin St Notesin musiikkiesitys.

Kiitos kaikille vieraille ja järjestäjille onnistuneesta illasta!

ELORIEHA 2015

 

Pro Westend ry:n perinteistä Eloriehaa vietettiin sunnuntaina 30.8.2015 klo 11-14 Café Bellan luona Toppelundin rannassa. 

Hyväntuulinen kylätapahtuma keräsi taas runsaan osallistujajoukon! Sääkin suosi meitä onneksi valtaosin – puolitoista tuntia riehan päättymisen jälkeen alkoikin kova ukkonen ja kaatosade…Oli upeaa nähdä niin paljon asukkaita viettämässä yhdessä hauskaa loppukesän aamupäivää. Uskomme vahvasti tällaisten tilaisuuksien kasvattavan kylähenkeä ja lisäävän kaikkien westendiläisten turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Mitä paremmin toisemme tunnemme sitä helpompi on "katsoa vähän toistemme perään" ja esim. lasten kyseessäollessa puuttua mahdollisiin havaittuihin ongelmatilanteisiin kasvojen ja ehkä nimienkin ollessa jo ennestään tutut.

Riehaohjelmassa oli perinteiseen tapaa juoksukilpailuja lapsille, sekä perinteinen W5 - 5 kilometrin juoksu nuorille ja aikuisille. Lisäksi valittiin v. 2015 kyläkoira, pompittiin pomppulinnassa, ongittiin, lämmiteltiin kunto-ohjaajan johdolla ja syötiin herkkuja. 

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme:Café Bella, Haukilahden Kuntoliikuntakeskus, K-market Sorsakivi, PetPoint Espoo, Toporiina ja Westendin Kukka.

Seuraavassa vielä v. 2015 Eloriehan juoksutuloksia ja tunnelmakuvia - ensi vuonna taas !

3-4 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Pyry Pukkila (41)

2. Oskar Marsh (8)

3. Max Backlund (22) / Alvar Närvänen (37)

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Oskar Similä, Leena Marsh, Elias Löytönen, Oskar Löytönen, Olli Jantunen, Joel Menahem, Ada Luukko, Kaius Kivimäki, Aurora Jallinoja, Ella Tolonen, Oscar Stenius ja Mikael Muilu.

5-6 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Karla Kivimäki (26)

2. Matilda Levoranta (42)

3. XXXX (XX)

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Emilia Similä, Aaron Vartiovaara, Alex Bouix, Anni Jantunen, Hilda Höijer, Tapio Jallinoja, Iida Tolonen, Erik Stenius, Konsta Karikoski ja Cecilia Leino.

7-8 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Casimir Tuutti (14) / Julius Kivimäki (40)

2. Milli Merikallion (10)

3. Patrik Lindeman (44)

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Henrik Vartiovaara, Maximilian Bouix, Kiira Kivimäki, Alex Tolonen ja Marcus Stenius.

9-10 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Aino Närvänen (1)

2. Stella Rosenqvist (3)

3. Hanna Höijer (24)

W5 MIEHET:

1. Teemu Väre

2. Jerome Bouix

3. Harri Plukka

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Petri Tuutti, Mårten Ingman, Edvin Ingman ja Oskari Nirvi.

W5 NAISET:

1. Kaisa Koivuranta

2. Noora Bouix

W5 NUORET (11-16-v):

1. Frida Närvänen

2. Maximilian Bouix

3. Casimir Tuutti

 

KYLÄKOIRAKILPAILU 2015, TOP 3:

1. Mauno 1 v, Chihuahua, esittelijänä Johanna Päärni

2. Eki 8 v, Herttaista rotua

3. Tara 6 v, Westie, esittelijänä Alex, Iida ja Ella Tolonen 

ELORIEHA 2014

 

Eloriehaa vietettiin sunnuntaina 24.8.2014 klo 11-14 Café Bellan luona Toppelundin rannassa. 

Sää todella suosi meitä keskellä muuten todella epävakaista elokuun loppua ja kylätapahtuma keräsi runsaan osallistujajoukon. Oli upeaa nähdä niin paljon asukkaita viettämässä yhdessä hauskaa loppukesän aamupäivää. Uskomme vahvasti tällaisten tilaisuuksien kasvattavan kylähenkeä ja lisäävän kaikkien westendiläisten turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Mitä paremmin toisemme tunnemme sitä helpompi on "katsoa vähän toistemme perään" ja esim. lasten kyseessä-ollessa puuttua mahdollisiin havaittuihin ongelmatilanteisiin kasvojen ja ehkä nimienkin ollessa jo ennestään tutut. Tavoite tiivistetysti ja karrikoidusti on, että meidän kylässämme ei tarvitse lapsen tai aikuisen kaatua ilman, että seuraava paikalletulija pysähtyy auttamaan.

Riehaohjelmassa oli perinteiseen tapaa juoksukilpailuja lapsille, sekä perinteinen W5 - 5 kilometrin juoksu nuorille ja aikuisille. Lisäksi valittiin v. 2014 kyläkoira, pompittiin pomppulinnassa, ongittiin, käytiin niska-hartia -hieronnassa ja syötiin herkkuja. 

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme: Café Bella, Jes! Terveysliikuntastudio, K-market Sorsakivi, Megaeläin, Toporiina ja Westendin Kukka.

Seuraavassa vielä v. 2014 Eloriehan juoksutuloksia ja tunnelmakuvia - ensi vuonna taas !

3-4 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Lauri Kalliala (29)

2. Joonas Walden (32)

3. Iida Tolonen (12)

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Iris Fuchs, Ella Tolonen, Alva Laitinen, Sofia Palenius, Kerttu Hottinen, Eino Jauhiainen ja Emma Valtee.

5-6 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Rauf Fere (7)

2. Casper Häkkinen (2)

3. Carpar Kalliala (28)

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Ronja Liukkonen, Alex Tolonen, Fiona Fuchs, Kiia Järvinen, Susanna Kivimäki, Magnus Tavast, Onni Hottinen, Vilma Jauhiainen, Conny Tönqvist, OSkari Valtee, Noora Kumpulainen, Karla Kivimäki ja Aamos Pietikäinen.

7-8 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Milli Merikallio (18)

2. Ines Pietikäinen (38)

3. Vilho Maijala (36)

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Max Opas, Kasim Fere, Emma Pietikäinen, Onni Wickström, Alex Bouix ja Maximilian Bouix.

9-10 -vuotiaiden juoksusarja:

1. Oona Maijala (37)

2. Nea Kumpulainen (39)

3. Karla Karikoski (33)

W5 MIEHET:

1. Jerome Bouix

2. Petri Tuutti

3. Eero Keltikangas

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Jussi Heikkilä ja Janne Maijala.

W5 NAISET:

1. Iisa Merikallio

2. Corinna Wallin

W5 NUORET (11-16-v):

1. Marcus Wallin (Marcus olisi 10-v iästään huolimatta sijoittunut aikansa puolesta koko juoksun 3. sijalle !)

2. Camilla Tuutti

3. Sonja Wallin

Lisäksi loistavan juoksun tekivät: Maximilian Bouix ja Shu Shu Silvennoinen.

 

KYLÄKOIRAKILPAILU 2014, TOP 3:

1. Robin 1 v, Portugalin vesikoira, esittelijänä Ida Opas

2. Luca 4 kk, Kultainen noutaja, esittelijänä Jutta Skogberg

3. Mio 3 v, Irlannin setteri, esittelijänä Alex Tolonen /

Tico 4 v, Shetlannin lammaskoira, esillteijänä Raija H.

 

 

 

OSTARI-ASUKASINFO JA VUOSIKOKOUS 2014

2.4.2014 pidetty asukasinfo nykyisen liikekeskuksen alueen tuelvaisuudesta ja Pro Westend ry:n vuosikokous kiinnostivat asukkaita. Tilaisuudessa käytiin vilkasta keskustelua suunnitelmista hakea alueelle kaavamuutosta ja sen toteuduttua myydä se YIT:lle pääosin asuintalorakentamiseen. YIT:n Kari Kuittinen ja Arkkitehdit NRT Oy:n Jyrki Tasa esittelivät tämänhetkisiä rakennussuunnitelmia, joissa rakennukset nousevat kahdeksaan (8) kerrokseen asti ja liiketilaa on suunniteltu n. 1000 m2 ja vastaanottivat asukkaiden kriittisenkin palautteen niistä jatkokehitystä varten. Pro Westend ry tulee myös koostamaan yhteenvedon asukkaiden tunnelmista ja viemään sitä eteenpäin prosessin kuluessa.

 

Kiinnostunutta kuulijakuntaa.
YIT:n Kari Kuittinen.
Arkkitehdit NRT Oy:n Jyrki Tasa.