Tervetuloa PRO WESTENDin kotisivuille!

Ajankohtaista

Mari Anthoni ei valitettavasti voi jatkaa jumpan ohjaajana. Mikäli onnistumme saamaan uuden vetäjän, ilmoitamme siitä verkkosivuillamme ja Alepan seinällä.
Varsinaista vuosikokousta edelsi info-osuus ajankohtaisista alueen asioista. Lue lisää liitteen esityksestä.
Pro Westend ry laati asukaskyselyn tulosten pohjalta liitteen kannanoton kaupungille allaolevalla saatteella.
VASTAUSAIKA 26.9.2016 SAAKKA Taustaa: Kiinteistösijoitusyhtiö Ultivista on perunut hankkeensa kylpylähotellin rakentamisesta Westendiin ja hakee omistamansa tontin muuttamista asemakaavassa hotellitontista asuintontiksi. Hakemuksen suunnitelmassa 18-kerroksinen hotelli on muuttumassa samankorkuiseksi asuintorniksi. Hotellin yhteyteen suunnitellut palvelut toteutuisivat uudessakin suunnitelmassa. Jotta asukasyhdistys Pro Westend ry voi laatia aiheesta vahvan kannanoton tarvitsemme mahdollisimman laajan asukasmielipidepohjan sen tueksi – jaa linkkiä, vastaa ja vaikuta! Tiedot kaavoituskohteesta löydät täältä (ks. erityisesti Osallistumis- ja arviointisuunnitelma - liitteenä myös tässä): http://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Tapiola/Westendinportti_231601 Muista tehdä myös oma kannanottosi 3.10 klo 15.45 mennessä! Mielipiteenilmaisujen kokonaismäärällä on merkitystä painoarvoon.
Keväiset lähikoulupäätökset toivat taas kerran mukanaan pettymyksiä moneen westendiläisperheeseen, kun Westendinpuiston koulun ovet eivät avautuneet kaikille samojen naapurustojen lapsille. Yhteinen päiväkoti- ja esikoulutaival ei siis toiveiden mukaisesti jatkukaan tutussa porukassa ja vanhempien vuosien kuluessa muodostaman tukiverkon tuoman tuen ja jouston piirissä. Koulupaikkakapasiteetti niin Westendin kuin koko Suur-Tapiolan alueella on isojen haasteiden edessä ja niihin on aika meidänkin alueellamme selkeämmin reagoida ja hakea ratkaisuja. Pro Westend ry on toimittanut liitteen lausunnon allaolevalla saatteella kaupungille 18.7.2016. Lisäksi alueella kerätään myös ainakin seuraavia erisisältöisiä adresseja yksityishenkilöiden ja yhdistysten toimesta (yhdistys ei ole näissä osallisena, eikä vastaa sisällöstä). Mikäli haluat niihen tutustua löydät ne: http://www.adressit.com/westendin_suomenkieliset_lapset_westendinpuiston_kouluun http://www.adressit.com/ruotsinkielinen_kielikylpyopetus_westedinpuiston_koulussa
Pro Westend ry on toimittanut kaupungille kannanoton koskien Westendinportin hotellihankkeen mahdollista kaavamuutoshanketta, jossa alue pyrittäisiin muuttamaan hotellikäytöstä asumiskäyttöön. Lue tarkemmin saate ja itse kannanotto alta.
RSS ATOM